Klubpartner Camp

Hovedgård IF arrangerer i samarbejde med KLUBPARTNER.DK hvert år fodboldskole i den første uge i skolernes sommerferie.

I 2020 henvender fodboldskolen sig til årgang 2013-2005 - både piger og drenge.

Alle deltagere modtager et tøjsæt leveret af Klubpartner.dk ligesom alle også får en drikkedunk og en fodbold.

Praktisk:

Medbring fodboldstøvler og benskinner hver dag - vi anbefaler at de mindste også medbringer sportssko, da en hel dag med knopper kan være hård for små fødder.

Fodboldskolen varer fra 9-15 hver dag.

Der er mulighed for, at få sin madpakke i køleskab i klubhuset.

Vi sender i ugen op til skolen praktisk info ud til alle deltagere. Både i forhold til sandwich fra bageren, COVID tiltag og alt muligt andet praktisk.

Vi glæder os til at få en masse børn på boldbanerne igen.

COVID-19:

Fodboldskolen vil naturligvis blive afviklet efter de retningslinjer der er fastlagt for udendørs idræt og med baggrund i DBU’s anbefalinger for fodboldtræning. Vi følger hele tiden udviklingen og er klar til at ændre i vores setup hvis nødvendigt.

Det der fylder mest i vores planlægning lige nu, er at arrangere en fodboldskole, hvor børnene føler, at alt er som normalt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Det der bliver den største forandring bliver, at vi kommer til at dele børnene ind i grupper af maksimalt 10 personer.

DBU henviser bl.a. til at, man må træne 4 grupper á 10 personer på en 11 mands. Af hensyn til kvaliteten i træningen og for, at vi kan have den rette afstand mellem grupperne har vi dog valgt, at vi kun vil have to grupper pr. bane. Det betyder også, at vi maksimalt kan gøre plads til 72 børn i år og det er derfor først til mølle i forhold til tilmelding.